Jul og nytår 2017

Julebuffet 2017:

– Julesild med karrysalat.
– Kulmule i sprød panade, capers-remoulade og citron.
– Egen varmrøget laks med små tærter af spinat.
– Ribbensteg med sprøde svær.
– Rosastegt andebryst.
– Konfiterede andelår.
– Sauce på kråser og rødvin.
– Hjemmesyltede rødkål.
– Stuvet spidskål med grovkornet sennep og krydderurter.
– Spæde salater med vinterens urter og vinaigrette.
– Karamelliserede asparges kartofler.
– Klassisk ris a la mande og hjemmelavet kirsebær sauce.

Buffeten serveres med friskbagt brød, rugbrød og smør.

Buffeten kan bestilles både i og ud af huset til minimum 10 kuverter.

Pris pr. Kuvert: 255,-

Nytårsmenu – ud af huset.

Praktisk information:
Maden afhentes på Egebjergvej 1 i Gedved Den 31 December,
i tidsrummet 14:00 til 16:00.

Ved bestilling aftales et tidspunkt indenfor tidsrammen. Alt vil være pakket og klar, nemt at gå til og der vil være udført en nem og overskuelig vejledning til hvordan maden tilberedes og serveres, så både vært og gæster for en god oplevelse. Menuen kan bestilles fra nu og til og med den 29 december.

Menuen:

Snacks: Saltede mandler, butterdejs quiche med spansk skinke, sprød toast med sauce verde.
Hjemmebagt brød og urtesmør.

Forret: Dampet taskekrabbe, jomfruhummer, æggeblomme og karse.

Mellemret: Terrin af braiseret svinekæbe, sennepsemulsion, spæde salater,
urter og rug.

Hovedret: Oksemørbrad i fars med urter, sprød kugle af braiseret oksebryst, jordskokker og beder i teksturer, rødvinsglace og pommes fondant.

Ost: 3 gode velvalgte oste fra Arla Unika, hjemmesylt og sprødt.

Dessert: Vanille fromage, havtorn, coulis og sprødt.

3 retter, 325,-
4 retter, 400,-
5 retter, 475,-
Snacks, 50,-

Åbningstider

Mandag: Lukket.
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12-19
Torsdag: 12-21
Fredag: 12-21
Lørdag: 12-21
Søndag: Lukket

Kontakt

Adresse:
Gedved Kultur- og Medborgerhus
Egebjergvej 1.
8751 Gedved.

Telefon: +45 20275227

Email: info@soerensen-schmidt.dk

Se vores Smiley her: 

Find os her