Frokost a la carte:

Smørrebrød - af Sørensen & Schmidt:

"Æg og rejer"
Håndpillede rejer, økologiske marmorerede æg, karse i teksturer og citron.

55,-

"Bøf og spejlæg"
Hakket dansk oksekød, løg, konfiteret æggeblomme og surt.

55,-

"Fiskefilet"
Kulmule i sprød panade, grov remoulade, citron og syltet skorzonerod.

55,-

"Confit de canard"
Konfiterede andelår, rødkål og emulsion af brøndkarse.
- Vi anbefaler som minumum 2 stykker pr. person.

 

Årstidens suppe - til den kolde tid:
Sæsonens suppe af friske grøntsager, grillet crouton og puffet spæk.

65,-

"Salade Caesar"
Vagtel, sprød krumme, hjertesalat, cæsardressing, bagt tomat og krydderurter.

115,-

Sandwiches:

Spansk skinke 
Basilikumspesto, tomat og spæde salater.

65,-

Kylling & sprødt skinke 
Mayonaise af brændt karry, urter og spæde salater.

65,-

Aftenmenu:

Årstidens sæsonmenu:

Sæson menuen er sammensat ud fra hvornår de dejlige danske råvarer er bedst. Med god smag og køkkenkunst for øje vil menuen uanset sæsonen være en unik restaurant oplevelse.

Snacks - forret - mellemret - Hovedret - Ost - Dessert.

2 retter: 275,-

3 retter incl. Sprøde snacks: 325,-

5 retter incl. Sprøde snacks: 425,-

Vi anbefaler at De tilkøber en vinmenu, sammensat af blandt de bedste vine i vinlageret på Thingstedhus i Gedved.

Tavlemenu:
Har man lyst til noget mere enkelt referer vi til vores tavlemenu som altid indeholder to forretter, to hovedretter og to desserter.

Se eller hør mere herom i restauranten, telefonisk eller på vores facebookside Sørensen&Schmidt.

Åbningstider

Mandag: Lukket.
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 12-19
Torsdag: 12-21
Fredag: 12-21
Lørdag: 12-21
Søndag: Lukket

Kontakt

Adresse:
Gedved Kultur- og Medborgerhus
Egebjergvej 1.
8751 Gedved.

Telefon: +45 20275227

Email: info@soerensen-schmidt.dk

Se vores Smiley her: 

Find os her